ziyaretci sayacı


Aktif :
Bugün :
Toplam :
Anasayfa
Hoşgeldin Avf ve Mağfiret Ayı / Üç Aylar Virdi

“Rahman ve Rahim olan Allah’ın Adıyla,

İslâm âlemi olarak 19 Mart 2018 Pazartesi günü, mübarek Receb ayına girecek ve aynı zamanda  rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç ayların başladığının habercisi Regaib kandilini bir kez daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşayacağız.

Yüce mevlamıza ne kadar hamd etsek, ne kadar şükretsek azdır. Zira bizleri bu yıl da avf ve mağfiret iklimi olan üç aylara eriştirdi. Yüce mevlamızın affının, mağfiretinin, cüşa geldiği, gecesinin bir başka,  gündüzünün bir başka güzel olduğu,  Ey kullarım, sizleri affedeceğim, sizleri bağışlayacağım,  dediği,  bu avf ve mağfiret mevsiminden layıkı ile istifade etmeliyiz. Zira belki bir sonraki üç aylara, bu mübarek gün ve gecelere erişemeyebiliriz. Onun içindir ki, mübarek üç ayları bir fırsat bilip çok iyi değerlendirmeliyiz. Yüce mevlamız, cümlemize  bu af  ve mağfiret ikliminden en iyi şekilde istifade eden kullarından eylesin. Yüce mevlamız cümlemize bu güzel iklimde, günahlarından arınıp, temizlenip, yenilenip,  Ya Rabbi ben günahlarımdan dolayı pişmanım, deyip, avf ve mağfirete erişen ve günahlarından arınıp, termemiz olan kullarından eylesin. Amin.

Mübarek üç ayların gelişi ile Üstadımız Seyyid Şeyh Muhammed Karamani hoca efendinin büyüklerimizden manevi işaret ile aldıkları virdi de sizlere buradan duyuralım;

Receb Ayında, günlük 313 defa;
Sübhânellâhi ve bihamidihî, Sübhânellâhil'azîm, velhamdulillahi Rabbil alemin.

Şaban Ayında, günlük 313 defa; (Kelime-i Tevhid)
Lâ ilahe illâllah, Muhammedün resulullah .

Ramazan Ayında, günlük 313 defa, (Salavat Şerif)
Allahümme sâlli âlâ seyidina muhammedin ve âlâ âli seyidina muhammed.

Yukarıdaki derslere ilave olarak, görevli ve vekil konumunda bulunan erkek ve hanım kardeşlerimiz, günlük 313 defâ;  Estağfirullah e'l-Azîm virdleriniz çekmelidirler.

Vesselam..

Seyyid Muhammed Karamani ks Kimdir?
Hava Durumu
Ziyaretçilerimizden Gelen Mesajlar
Kayıtlı Video Bulunmamaktadır.
tarih
Hakkımızda

Hakkımızda
Misyon
Vizyon
İletişim

Telefon : 05446885258

Adres : İmaret Mah. 154. Sokak 7/1 Merkez KARAMAN
© Copyright 2012 Her Hakkı Saklıdır
Proteks Bilisim Teknolojileri
Aktif :
Bugün :
Toplam :