ziyaretci sayacı


Aktif :
Bugün :
Toplam :
Anasayfa
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Mesajı

Seyyid Şeyh Muhammed el Kâdirî el Karamanî (ks) Hoca Efendi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Gününün 100. sene-i devriyesi münasebeti ile bir mesaj yayınlamışlardır. 

Çanakkale, türlü sıkıntılar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına karşı koyması ve dayanmasının gerçek bir destanıdır.

Çanakkale yokluklar içinde bir milletin, iman gücü ile nasıl şahlandıracağının eşsiz ispatıdır. Bu başarı, değerli Allah dostu Mehmet Akif’in dediği gibi tarihe sığmayacak kadar büyük ve anlamlıdır. Yok edilmek istenen, İslam’ın son kalesinin destanıdır.

Biz bu vatan toprakları üzerinde büyük bir mirasa ve emanete sahip nesiliz. Milletimiz, iman gücü ile imkânsızlıkları ve olumsuzlukları yenecek derecedeki  vatan sevgisi ile bir destan yazmıştır. Bu destan birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya örnek bir şekilde sergileyen bir hakikattir.

Mukaddes vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için verilen mücadeleyi toplum olarak idrak edip, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç biliyoruz.

Bu vesile ile, 18 Mart Çanakkale zaferinin 100. Yılında tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum, Yüce Allah bizleri, onların bize miras bıraktıkları ilahi davaya gönül verenlerden eylesin. Ruhları şâd olsun...

Seyyid Şeyh Muhammed el Kâdirî el Karamanî (ks) 

 

Seyyid Muhammed Karamani ks Kimdir?
Hava Durumu
Ziyaretçilerimizden Gelen Mesajlar
Kayıtlı Video Bulunmamaktadır.
tarih
Hakkımızda

Hakkımızda
Misyon
Vizyon
İletişim

Telefon : 05446885258

Adres : İmaret Mah. 154. Sokak 7/1 Merkez KARAMAN
© Copyright 2012 Her Hakkı Saklıdır
Proteks Bilisim Teknolojileri
Aktif :
Bugün :
Toplam :